Over Salon Pure Beauty

Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Steeds meer mensen zoeken naar vernieuwende beauty producten en behandelingen. Ik selecteer die producten en behandelingen die voor jou interessant zijn.

Als schoonheidsspecialist werk ik met het merk Nouvital Cosmetics voor alle gezichtsbehandelingen. Voor het harsen gebruik ik de clean and easy de varianten die hypoallergeen zijn of met de minst beschadiging voor de huid en ik heb gekozen voor minerale make-up omdat dit de meest zuivere make-up is. Vanwege mijn passie voor natuurlijke huidverzorging werk ik uitsluitend met natuurlijke en biologische cosmetica.

Vaak worden voeten vergeten bij onze lichaamsverzorging. Schoenen die net wat knellen doen ook geen goed: er kunnen ruwe plekjes, kloven, eelt of ingroeiende nagels ontstaan. Uw voeten gaan pijn doen en u laat ze niet graag aan de buitenwereld zien in sandaaltjes of leuke teenslippers. Kies daarom voor een pedicure van Pure Beauty in Surhuisterveen. Ik als pedicure neemt uw voeten graag onder handen. De huid, alle ruwe plekken en uw nagelriemen en nagels krijgen uitgebreide aandacht, zodat u onze salon verlaat met voeten die geen pijn meer doen en die u durft te laten zien.